Leg med blomster

LEG MED BLOMSTER

Blomster til enhver anledning

Leg med blomster


Jeg elsker at arbejde med planter og blomster. Jeg gør det året rundt, også når sæsonen i haven er slut , så  trænger der ekstra meget til dekorationer eller blomster inde i huset. Ligeledes når  der er en anledning til fest i familien, så kan jeg gå helt amok i blomster.

Det jeg laver er nok ikke fagligt korrekt, - jeg er ikke uddannet blomsterbinder. Men jeg synes det er sjovt.


Har man mange blomster i haven så er det bare at plukke løs, man kan få mange buketter ind i huset sæsonen igennem, helt uden at man bliver fattig, kun rig på blomsterglæde.


Jeg har til mine forældres guldbryllup og  til min ældste søsters sølvbryllup  lavet brudebuketter der lignede, deres brudebuket fra da de blev gift.  Det var vildt spændende. Desuden lavede jeg en lille buket til den dag mine forældre skulle fotograferes, af blomster fra egen have.


Kageopsatsen er fra min ældste søns konfirmation. - nu skal den sidste snart konfirmeres og så er der endnu en anledning til en "lille" blomst . . . 


De næste billeder er fra  en nytårsdekoration og tilhørende værtindegave og de næste er lidt forskellige borddekorationer. Der næst en gravkrans med lidt købte blomster resten er fra haven - bladene er fra kæmpestenbræk. Man kan nemt kombinere egne blomster og købte.  Når jeg skal bruge blomster fra egen have plukker jeg tidlig morgen når planterne er mest saftspændre. Blomsterne bliver sat ind i den køllige stald og trækker vand indtil de skal bruges og min 2 timer så holder de længst.


De sidste billeder er buffedekorationen fra Farmor og Farfars 70 års fødselsdag, den nederste række er lidt buketter fra haven


   

      Gartnerhaven.dk