Gårdhave og aktivitets område

9) Gårdhaven  og Aktivitetsområdet


Legepladsen og noget af gårdhaven er fra 2005, Obs legepladsen er i 2016/17 under ombygning til en motionsbane.  Brændeskuret og flisepladsen er fra 2012. Aktivitetspladsen og resten af gårdhaven er fra 2015.Aktivitetsområdet. Legeområdet er ellers blevet brugt flittigt, men nu er der andre ønsker. Drengene er jo ved at være store, så der skal ske noget andet, og samtidig vil vi ikke helt af med legen, da man aldrig bliver for gammel til at lege og der stadig er mindre børn i familien.

Der er ønske om at kunne motionere,- en slags udendørs fitness. Bakkerne i sig selv giver jo ellers god motion, når plæneklipperen skal slæbes op af bakken og holdes igen på vejen ned, for ikke at stikke af.I gårdhaven er der trukket lidt af naturstensbelægning med ind, så det hænger sammen med gårdspladsen.

Ønsket med gårdhaven har været at skabe en "lukket" aftensiddeplads, hvor stemningen er varm og lidt ”sydlandsk”. Beplantningen er holdt i gule og brændte farver, og der er tænkt i små kroge.Brændeskuret er hovedsaglig til brænde, men bliver også brugt til opbevaring om vinteren, hvor alle havemøbler mm. er bundet op under taget. Skuret og flisepladsen foran bliver også brugt når vi har fest. - Teltet passer lige på fliserne. Og er det en våd sommer så bliver skuret også brugt både som overdækket terasse og grilhytte.  I enden af skuret er der en plantekælder, her er der fuchsia om vinteren. Bag skuret findes et lille potteskur og vandtanke til opsamling af regnvandVi har begge et ønske om at, hvis/når vi engang lige pludselig bliver rige, så vil vi gerne have bygget et nyt udhus der hvor den gamle stald lå.  Det skal være fuldt isoleret, - der skal være et nyt fyrrum, -  en mulighed for at få bilen ind om vinteren, - og for enden af stalden en stor overdækket terrasse med trægulv... Ja drømme og ønsker er der nok af,- men bare man husker at nyde det man allerede har.


GÅRDHAVE OG AKTIVITETS OMRÅDE

Have 9 - Aftenhygge og aktivitet

   

      Gartnerhaven.dk