Kontakt


Praktiske oplysninger


Overhold myndighedernes anbefalinger: Undgå fysisk kontakt, Hold afstand -  brug håndsprit - overhold forsamlingspåbudet - Ved tegn på sygdom bliv hjemme!


Vi åbner alle låger, så det burde  være muligt at komme rundt i haven uden at røre ved noget.-  Vi har  sprit ved indgangen, og vi giver en kort guidning om hvordan du kommer rundt i haven.


Pas på dig selv og hinandenVi har katte, høns og hunde (hundene er lukket  ind i hundegården når haven er åben) Så da vi selv har dyr, ønsker vi ikke at gæsterne tager dyr med ind i haven - Har man sin hund med i bilen er muligt at gå en lille tur udenfor hegnet/haven.

 ÅBNINGSTIDER 2021


Weekender i ulige uger kl 10.00 til 16.00

og mandag aften i lige uger 19.00 til 21.00

(Gælder fra Juni til og med august)


Entre 25 kr. (MOBILPAY ELLER AFTALT KONTANT)

NY HJEMMESIDE


EN NY HJEMMESIDE ER UNDER OPBYGNING


DENNE SIDE ER BLEVER FOR "GAMMEL"


VI SATSER PÅ AT HAVE DEN NYE SIDE  FÆRDIG I LØBET AF SOMMEREN


KONTAKT


Majbritt Baltasar Møgelbjerg

Ryde Møllevej 14, Ryde

7830 Vinderup


Tel. 21829383 ( Efter kl 17)


majbrittmoegelbjerg@gmail.com


KONTAKTOPLYSNINGER/ÅBNINGSTIDER

Ring eller skriv for yderligere informationSå er haven igen åben og vi glæder os til besøg i haven


Det er muligt at besøge haven i weekender i ulige uger - og mandag aften i lige uger - gælder fra juni til august


Det er en stor have med masser af plads, vi åbner alle låger så det er muligt at komme rundt uden at røre ved noget og vi har sprit ved indgangen. Men er du stadig utryg ang. corona, så kontakt os gerne, så vi evt.kan aftale et besøg på et andet tidspunk.


OBS vi følger stadig coronaudviklingen og ændre på siden hvis der kommer nye instrukser der har betydningen for besøg i havn.

- Lige nu er forsamlingspåbudet på maks 50 personer inkl haveejeren, det er meget sjælden at der er så mange i haven, men vi tæller de besøgende og skulle der være for mange inde på engang, så må man vente indtil der kommer andre besøgende ud fra haven, men som nævnt så er det kun sket ganske få gange at der har været det antal i haven.

Du kan følge Haven på facebook.  og instagram - Og del gerne - jeg har brug for større synlighed, både på sidenerne og omkring  Haven.

   

      Gartnerhaven.dk